Jostain syystä Huimasta tulee ihan Untamo Sveitsin kentällä. Pitäisi varmaan käydä vaan leikkimässä siellä muutama kerta. Onneksi palkka oli superhyvä (kassleria ;-)), joten jotain saatiin sentään aikaan.
Ensin loivempaa A-estettä pikkukapulalla. Menokiipeäminen sujuu hyvin, mutta sitten on pakko mennä itse perässä ja näyttää Huimalle mitä pitää tehdä. Ihmekö tuo kun aina on vaan kiivetty toiseen suuntaan ja jatkettu matkaa. Nelisen toistoa ja toiselle kentälle hyppyesteelle.
Ensin kolmea lautaa vajaalla esteellä ja 650 kapulalla, ok. Sitten lauta lisää, vieläkin sujui, mutta sen enempää ei voinutkaan lisätä tai Hui alkoi kiertää. Otin välissä kiinteän metrisen menohypyn ilman kapulaa itse vierellä juosten, maha vähän raapi estettä, mutta ei tuo tuntunut siitä hätkähtävän. Sitten vielä toisella esteellä kahta lautaa vailla niin, että jätin Huin ja menin itse toiselle puolelle kutsumaan. Hyvin meni ja ilmaakin jäi väliin.
Lopuksi kentän reunalla vielä vähän seuraamista ja sitten loppupalkka. Seuraaminen oli kyllä taas niin väljää ja halutonta, että ei siitä kyllä olisi palkata tarvinnut. Huima olisi ihan selvästi makoillut mielummin kotipihaa vahtimassa kuin temppuillut kentällä.