Viileämpää välillä, n. 20 astetta ja vähän tuulta keskilinjan vasemmalta puolelta. M, H, T ja K. Huimalle kolme maalimiestä - haamu, piilo, haamu. Puin Huiman autolla ja naksuttelin sitä vähän autolta, lähti keskilinjalle jääneen T:n luo kuitenkin edeltä.
Naksulla lähetyspaikkaan, haamulla vihreä peitto päällä. Haukahti pari kertaa, muuten teki hyvin paitsi näytöllä alkoi vähän ruopia mm:n pussia ja se piti käskeä siitä maahan. Palkkasin ensin itse jonka jälkeen vielä mm leikki. Keskilijalle palattiin tyylikkäästi muutamalla naksauksella!
Piilolla ei ollut mitään ongelmaa, paitsi maahan se ei ihan heti mennyt. Ensin namit, sitten mm leikki, jonka jälkeen vein sen leikkimällä keskilinjalle. Kolmas haamu ok, mm käski sen maahan tällä kertaa. Palkkaussysteemi sama, ja leikkien keskilinjalle.
Paineesta ei tietokaan tällä kertaa, Hui oli oikein iloinen ja innokas (ja ohjaaja rento). Takaisin autolle mennessä Huima tarjosi vielä aivan upeaa seuraamista ;-D

Lopuksi tarkkuusruutu, jossa Huima haahuili vähän sen näköisenä ettei oikein ole varma mitä sen pitäisi tehdä. Pyrki koko ajan ulos ruudusta ja jouduin käskemään sen muutaman kerran takaisin. Sitten onneksi löytyi, yhtään enempää en olisi sitä halunnut ruudussa käskyttääkään. Esine oli sama vaikea metalli kuin eilen, ja ruudun ympärillä oli muitakin hajuja + edellä kulkeneen Marin jäljet. Seuraava ruutu täytyy tehdä puhtaaseen metsään ja helpommalla esineellä. Ihan ok homma kuitenkin tämäkin : )