P:n kentällä, 25° lämmintä. Huima oli jo aamusta vähän väsähtäneellä tuulella, mutta mentiinpä silti.
• Ohjattu nouto oikea, vasen, oikea; molempiin suuntiin hyvä ja varma. Kapuloiden etäisyys n. 5 metriä ja merkki niistä noin kolmen metrin päässä. Palkkasin myös merkillä seisomisesta.
• Ruutua vajaan kymmenen metrin etäisyydeltä naksulla, Huima tahtoi jäädä automaattisesti ruudun etureunalle seisomaan. Pitänee seuraavan kerran tehdä lelulla niin että lelu on ruudun takana. Ihan hyvä kuitenkin, Huimalla oli selvästi jonkinlainen käsitys siitä mitä pitää tehdä, vaikka ei olla varmaan vuoteen treenattu.
• Metallinouto. Heitin aluksi kapulan muutaman metrin päähän, ja Huima oli näköjään jo ehtinyt unohtaa miten inhottava juttu se on kun toi ihan jalkoihin saakka ennen kuin pudotti. Sen jälkeen olikin täysi työ saada se ottamaan sitä edes suuhun, pitämisestä puhumattakaan. Ei kai auta muu kuin kiertää siihen taas teippikierros päälle : (
• Kaukokäskyjä vajaan kymmenen metrin päästä; ensin istu - seiso palkka, sitten seisomasta maahan ja istumaan, ja maasta seisomaan. Tämähän alkaa sujua hyvin, Huima ei liikkunut eteenpäin, ja kaikki muu meni ensimmäisellä käskyllä, paitsi seisomasta istumaanmeno. Toinen sarja vielä istu-maata, yksi istumaannousu vaati tuplakäskyn taas. (Ai niin, ja kesken kaiken Huiman piti alkaa pöhisemään kentän reunalla ollutta rikkinäistä sateenvarjoa jota tuulenvire oli alkanut heiluttaa... sitä piti sitten käydä ensin katsomassa, ennen kuin voitiin jatkaa.)
• A-estenoutoa kevyellä kapulalla ja matalammalla A-esteellä. Heitin kapulan ja juoksin sitten Huiman vierellä koko noudon. Kerran kokeilin niin, että jäin itse paikoilleni, mutta Huima tuli kiertäen takaisin niin kuin arvelinkin sen tekevän. Oikein tyytyväinen olin kuitenkin, ja tuolla matalammalla esteellä on kyllä tosi hyvä treenailla. Hui hyppäsi mennen tullen alas jo puolivälin yläpuolelta – siitä täytyy päästä eroon ennen isommalle esteelle siirtymistä.

Huima oli aika kuitti ja innoton koko treenin ajan, lohdullista sentään että se silti tekee kun pyydetään. Ilmakin oli kyllä tosi kuuma ja painostava, ja antibioottikuuri edelleen päällä. Hyvin Huima muisti liikkeet joita on viimeksi tehty varmaan viime syksynä. Metallinouto ja ruutu pitäisi kai seuraavaksi ottaa työn alle.