Pihlajamäen kasvateilla oli tokopäivä Pornaisissa,ja Huiman kanssa oltiin paikalla kuunteluoppilaina.

Kuuden tunnin takaluukussa pötköttelyn jälkeen tokoilu maistui Huimalle aika kivasti. Paikka oli vieras, mutta tällä kertaa aloitettiin hommat heti ilman ylimääräisiä kiertelyitä.

Kaukokäskyt ensin, aluksi kaksi kertaa maa-istu reilusta viidestä metristä, ja sitten koko sarja samalla matkalla. Ensimmäinen maahan-käsky piti toistaa, muuten meni kivasti. Kaksi ekaa takapalkalla ja kolmannella lelu taakse.

Luoksetulo, ensin läpijuoksuna lelulla, ja sitten pysäytyksellä. Vauhtia oli molemmissa hyvin, mutta pysäytys oli ihan armottoman hidas. Palkkasin kuitenkin siitä lelulla, vaikka varmaan olisi kannattanut ottaa uusi yritys...

Eteenmeno niin, että lelu vietiin yhdessä. Hiekkakenttä oli ihanan iso, joten matkaa saatiin reilusti. Seuraten lelusta poispäin, ja sitten valmisteleva osuus. Tällä kertaa Huima malttoi seurata aika hyvin, ei juurikaan edistänyt. Hyvä vauhti.

Sitten pidempi pätkä seuraamista, käännöksiä ja temponvaihteluita. Ei välipalkkoja, kehuja kyllä aika reippaasti. Innokas ja hyvä kontakti, vähän taas tuntui edistävän äskeisen eteenmenon suuntaan. Siitä sitten kentän reunalle jackpotille (palkka tällä kertaa omasta taskusta).

Huima on ollut nyt vajaan viikon kotona vähän vähemmällä huomiolla, ja tuntuu että se hiukan ainakin helpottaa. Tokoilun jälkeen mentiin vielä metsään lenkille, ja sielläkin Huima kulki koko matkan lähellä, haki välillä kontaktia ja toi jopa risun leikittäväksi.