Hallitreenissä oli tänään vuorossa nouto (vauhdikas semmoinen) ja ohjattu nouto. Nouto otettiin lelulla, Huima teki sen taas niin että piti kapulaa suussa lelun perässä juostessaan eikä lopulta ottanut lelua ollenkaan. Ohjattu nouto olikin sitten taas hallissa vaikeampi juttu. Ensimmäinen yritys meni pieleen, toinen onnistui, toiselle puolelle lähti taas väärälle kapulalle, josta otin sen seisomaan ja koitin ohjata oikealle. Eipä onnistunut ei. Uusi yritys, kävin nostamassa kapulaa ja vein sitten Huiman merkille. Sittenhän se jo sujui. Lisää varmuutta tarvitaan tähänkin näköjään, vaikka se kotona osataankin.

Sillä välillä kun muut ottivat noutoja, harjoiteltiin omin päin muita juttuja. Merkillä aloitettiin, ja tätä kun ei olla tehty juuri ollenkaan, niin otin vain kolme toistoa niin että lelu oli merkin takana.

Kun on tunti aikaa ehdittiin tehdä kaikenmoista. Seuraamisia, kaukoja, jääviä liikkeitä, luoksetuloa suoraan sivulle, pysäytystä ja perusasennon hinkkaamista. Seuraaminen on edelleen poikittavaa ja edistävää - pitäisiköhän sille sitten kumminkin koittaa tehdä jotain. Varsinkin kun käännökset vasemmalle alkaa olla jo tosi hankalia. Avo-kaukot menee hyvin, voi-kaukoissa on istu-seiso ja maa-seiso ainakin sinne päin, mutta seiso-maassa tahtoo tulla eteenpäin.

Häiriötä oli aika paljon (ja koiria myös), mutta Huima selvisi aika hyvin. Pahimmissa murinoissa se kyllä menetti kontaktin, mutta varmaan aika pienellä treenaamisella päästään siitäkin. Hyvin se jaksoi myös koko tunnin puuhailla; välillä pidettiin pieni tauko jonka aikana Huima koitti vihjailla että jotain voisi vielä tehdäkin. Iloista meininkiä oli Humpulla taas : )