Sitä samaa vanhaa - ruutua, seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Ruutua ollaan näköjään hyvää vauhtia taas pilaamassa ihan kokonaan. Jos siellä ei ole lelua näkösällä Huima alkaa arpomaan pysähtymispaikkaa ruudun etupuolelta. Uudella käskyllä se siirtyy metri kerrallaan lähemmäs ruutua. Palataan takaisin alkuun sitten kai taas vaan.

Sisällä otettiin sivulletuloa naksulla (ilman vihjettä). Huima on aika huolimaton - varmaan on tullut palkkailtua sitä sinnepäinkin olevista perusasennoista. Kun naksua ei kuulu se kyllä osaa korjata paikan oikeaksi. Mitäs me huolimattomat...

Metallinoutoa otettiin myös sisällä (ulkona pakkasta lähemmäs 10°). Kuorin cobania kerroksen pois, ja Huimahan oli ihan intona! Toki se edelleen tahtoo sylkäistä kapulan suusta omia aikojaan, mutta koitin nyt tehdä niin että lisäsin siihen käskyn "anna", ja palkkasin vain jos ehdin antaa käskyn ennen sylkäisyä. Jospa se vaikka joskus ymmärtäisi että sitä ei saa pudottaa ennen lupaa. Onneksi Huima ei nyt kyllästynyt hommaan ollenkaan, ja saatiin paljon toistoja.