Tämän illan hallitokot sujuivat aika pitkälle pohdiskelun ja arvioinnin merkeissä. Meitä ei ollut kuin kolme, joten ehdittiin siinä sivussa sitten vähän tokoillakin.

Aloiteltiin paikallaistumisella. Luulin että paikallamakuu tulee heti perään, ja koitin viritellä Huimaa jo sitä varten. Muuten olisin koittanut saada sitä vähän korkeampaan vireeseen. Istui hiukan lysyssä, mutta aika oli aika pitkä ja ensimmäistä kertaa hallitreeneissä käväisin jopa piilossa. Pari välipalkkaa kävin antamassa varmuuden vuoksi ja Huiman skarppaamiseksi.

Paikallaistumisen jälkeen käytiinkin sitten ulkona "nollaamassa" tilanne ennen paikallamakuuta. Huiman nollautuminen oli sitä, että se nosti kierroksia. Aika hyvin se onneksi osaa jo rauhoittua mantralla "makoillaan kohta". Käskyt tulivat taas kuorossa (neljä makaajaa), ja se tekee näköjään sen, että Huima ei mene maahan ekalla käskyllä. Piilossa koko aika tällä kertaa (pari minuuttia ehkä). Alun Huima makasi kuono tassujen päällä, mutta ihan lopuksi alkoi haistella. Hiljaa oli koko ajan.

Sitten otettiin tunnaria, ensin niin, että oma kapula oli metrin toisen kapulan edessä, lähetys n. metrin päästä. Huima oli aika epävarma, mutta toi kuitenkin (hitaasti) oikean. Toisella kerralla oli kaksi vierasta ja oma ihan niiden edessä, ja plörinäksi meni. Halli on ihan liian vaikea paikka tälle vielä, ja lisäksi vaikeutta tekee se, että Huima on tottunut erottelemaan oman kapulan hajuttomista, kun taas vieraat näissä treeneissä haiseekin liikkeenohjaajalle.

Ruutua. Ensin niin, että jätin Huiman kauemmas ja menin itse ruudun reunalle. Palkka heti kun oli ruudussa. Toisella kerralla Huima seisomaa ja palkka. Sitten tehtiin muita hommia välissä, ja otettiin vielä kerran täydeltä matkalta niin, että kävin näyttämässä Huimalle paikan, palasin takaisin, lähetin Huiman ruutuun, ja Anne palkkasi sen siellä seisomisesta. Kaikki harjoitukset menivät vauhdikkaasti ja myös seisomiset olivat nopeat. Vikassa harjoituksessa tosin Huima taas alkoi haukkua kun jätin sen istumaan. Kun ei malta.

Väliajalla otettiin kaukoja, avo-kaukot ok, seisomiset onnistuu vain, jos Huima tietää, että takana on palkaa. Muuten se lähtee ihan reippaasti eteenpäin.

Noutoa uudella kapulalla. Kapulassa oli Huiman mielestä joku vika, toi sitä samalla lailla kuin metallia, eikä malttanut pitää luovutukseen saakka. Kumma homma...

Hyppyä. Ekalla lähti takaisin ennen käskyä, toinen meni hyvin.

Seuraamista. Treenien alkupuolella hyvä, lopussa otettu pätkä oli vähän haparoivaa - tuliko siinä vaiheessa jo väsy?

Päivän aplodit ruudusta sekä paikallamakuusta ja -istumisesta. Petrattavaa noudossa ja tunnarissa.