Tänään ei ollutkaan ohjattuja harjoituksia ollenkaan, joten tehtiin sitten koko tunti omin päin.

Hyppy: Oli ehkä huono idea aloittaa tällä, ensimmäisellä kerralla Huima varasti kapulalle ja toisella yrittämällä varasti takaisin päin hypylle. Perään saatiin sitten kaksi onnistunuttakin suoritusta, toinen kapulan luovutuksella (palkka sen jälkeen odottamisesta) ja toinen ilman.

Ruutu: Kaksi toistoa niin, että narupallo ruudussa. Huima lähti lelulle tassut sauhuten.

Luoksetulo: Kaksi pysähdystä ja suora. Lelu takapalkkana ja lelun heitto palkaksi myös suorasta. Oikein hyvät!

Istuminen: Kaksi lyhyttä istumista piilossa. Ensimmäisellä kerralla olin piilossa vähän aikaa, mutta toisella kerralla kävin vain kääntämässä kun Iida leikki vieressä Huiman lempparilelulla  ;-)  Hyvin se pysyi, mutta en viitsinyt testata kauanko. Vapautus namipurkin etsintään piilosta.

Kaukot: Takapalkalla, tällä kertaa palkkana ruokapurkki. Ensin muutamasta metristä koko sarja ja sitten maahan-ylös vajaasta kymmenestä metristä. Pari piippausta purkille, mutta nousut olivat hyvät, yhtään ei tarvinnut epäröidä!

Metalli: Juoksenneltiin kapulan kanssa ympäri hallia, kivaa oli.

Hyppynouto: Ensimmäisellä yrittämällä varasti, päälle kaksi onnistunutta toistoa niin, että jätin kapulan ja Huiman toiselle puolelle ja menin itse esteen taakse. Kapulaa piti kyllä tänään taas järskätä tavallistakin enemmän.

Seuraaminen: Vähän edisti, pitkiäkin pätkiä kuitenkin myös oikeassa paikassa. Vasemmalle käännöksiä sekä namilla että ilman. Namin kanssa ei mitään ongelmia, ilman on edelleen hukassa. Kokeilin erilaisia kääntymistapoja itse, tehokkain tällä hetkellä on se, että otan korkeamman askeleen oikealla jalalla Huiman eteen. Taatusti koomisen näköistä.

Paikallamakuu: Lyhyt makuu näkösällä niin, että muut koirat treenasivat ja leikkivät ympärillä. Muutaman kerran piipitti, välipalkkasin kun laski kuonon maahan, samoin vapautus.

Hui oli tänäänkin hallissa melkoisen kuumana, mutta ei onneksi ihan yhtä pahana kuin viimeksi kun oltiin Ledin ja Uffen kanssa. Kovin innolla se hallissa tekee, eikä kontaktivaikeuksista ole tietoakaan vaikka häiriötä olisi enemmänkin. Odotusaikoja se ei meinaa malttaa millään, loppuruoan jälkeenkin se hötkysi vielä niin paljon että Ledinkin piti jo sille hermostua.