Jätettiin tänään Turenginreissu väliin kun oli niin kauhea ajokeli. Sen sijaan käytiin Koneen parkkipaikalla treenailemassa vähän palkatta.

Aluksi otettiin n. kolmen minuutin paikallamakuu niin, että olin auton takana piilossa. Meni suuremmitta vilkuiluitta, tosin häiriönäkään ei ollut kuin pari lenkkeilijää. Kehuin Huimaa auton takaa pari kertaa kun oli erityisen nätisti, ja loppupalkaksi se sai kuivuneen juustonpalan. Perään otettiin vielä  pelkkä jättö – kävin auton takana ja palasin heti, Huima perusasentoon vaihteeksi ja palkka. Treenien jälkeen parkkiksen reunalla pompotteli pupu. Onneksi ei  tullut häirköimään meitä paikallamakuuseen, semmoista Huima ei tule varmaan ikinä kestämään.

Sitten otettiin liikkeitä putkeen ilman palkkaa. Huima näki kyllä ruokapurkkinsa auton perässä, joten se oli aika motivoitunut ja iloluontoinen kun aloitettiin ;-D  Ensin seuraamista (hyppi ja pomppi ja edisti, hyvä kontakti), sitten liikkeestä seis, nouto (vino luovutus), liikkeestä seis, luoksetulo perusasentoon sivulle, liikkeestä maahan (eka yrittämällä istui), kaukojen maa-istu, ja lopuksi vielä pätkä seuraamista.

Kerrassaan hyvin kesti Huiman pinna ja motivaatio, eikä se tänäänkään ollut yhtään aikeissa keskittyä mihinkään muuhun kuin tokoilemiseen.

Kotona sitten hienosäädettiin parkkiksella heikosti menneitä kohtia, eli otettiin kapulan tuomista suoraan eteen ja edestä hyvään perusasentoon sivulletuloa. Kyllähän ne kotona erikseen otettuna sujuu, pitää vaan alkaa näköjään hinkuttamaan niitä enemmän.

Lisäksi otettiin muutama metalliharjoitus. Tilanne on nyt se, että Huima kantaa kapulaa hyvin, mutta se ei oikein suostu istumaan kapula suussa. Mitenkähän se nyt on sitten eri juttu, en tiedä. Otettiin sitten jokunen toisto niin, että palkka tuli siitä kun antoi käyttää kapulaa suussa istuessaan.