Agility on maailman paras keino pottumaisen työpäivän nollaamiseksi : ) 
Kovin kivat olivat tämän päivän treenit, vaikka Huima ei innokkaimmillaan ollutkaan. Meitä oli vain kaksi treenaajaa, joten päästiin tekemään aika paljon.

Kyttäilin Huiman selkää ja liikkumista koko ajan, ja lisäksi Huima oli jostain syystä (oisko löytänyt lumen alta putkahtaneita aarteita...) vesiripulilla, joten homma oli vähän nihkeää. En olisi sitä treeneihin vienytkään,  mutta vatsavaiva paljastui tietenkin vasta hallilla.

Illan teemana oli kolme pientä harjoitusta, joissa keskityttiin lähinnä ohjaamiseen. Ekana oli neljän aidan kahdeksikko-harjoitus, sitten putki-keppi-aita -harjoitus, ja viimeisenä keinu-putki-aita-harjoitus. Tuo eka treeni oli pahin mahdollinen Huiman selkää ajatellen, mutta kun se lihasjumeista huolimatta on liikkunut tosi hyvin, niin tehtiin sekin kuitenkin. Ainakaan se ei yhtään vinkuillut aidoilla...
Kaikkia harjoituksia tehtiin putkeen kahdesta neljään kertaan.

Kunniamaininta Huimalle tänään keinulta, vauhti on nyt juuri sopiva. Keppien sisäänmenot tuottavat edelleen päänvaivaa, ja yhdelle hypylle Huima ponnisti parin metrin päästä kun käskytin sitä liian aikaisin.

Ensi viikolla meillä onkin aika varattuna hierojalle, katsotaan sitten mitä Anne siitä sanoo. Toivotaan että on vaan tavallisia paljon liikkuvan koiran jumituksia.