Parin viikon tauon jälkeen uskaltauduttiin taas treenaamaan. Lämmiteltiin tänään tavallista paremmin, vaikka tuntuu että rataa rakentaessa ja pähkäillessä se meneekin vähän hukkaan. Huimalla oli oma boxi mukana, eikä Huima päästänyt tänään häkissä ollessa pihaustakaan. Näytti makoilevan kovasti rentona omassa nurkassaan  : )

Ratana oli hyppyrata, ei ihan helppo, mutta ei pahakaan. Kokeiltiin mennä eka kierros rauhallisesti, mutta ei se oikein onnistunut kun jos jäin jälkeen Huima jäi paikalleen pyörimään piruetteja odotellessaan. Muutamassa paikassa ohjaus tökki hiukan eikä meno ollut kovin sujuvaa, mutta ihan virheettä siitä selvittiin kumminkin.

Rata oli hankala muistaa, mutta ihme ja kumma eka kierros meni niin kuin pitikin. Toisella yrittämällä töppäsinkin heti lähdössä ja otettiin alusta uudelleen. Hiukan kulmikasta edelleen, muuten ok. Ja vauhtia oli, ei sitä nyt oikein pysty hidastamaan jos ei Huima kerran halua odotella. Huimalle plussa otsaan putkista, ne olivat nopeat ja sujuvat.

Tauon jälkeen oli putki-kepit-kahdeksikkoa, aidalta aloittaen. Keppien sisäänmenossa tuli virhe, eikä Huima meinannut millään löytää putken suuta vaikka oltiin metrin päässä putkesta. Olisi pitänyt tehdä kepeiltä tullessa valssi että olisin ollut toisella puolella putkea, Huima kun tuijottelee niin hanakasti kättäni että ei sitten oikein muuta tahdo nähdäkään. Kolme toistoa tätä, kolmannella alkoi vauhti vähän hyytyä, oliko se sitten vähän tylsä Huiman mielestä junnattavaksi.

Tänään Huiman tassu ei lipsunut pahemmin, mutta sen hypyt on välillä kyllä aika kamalia. Se ei katso minne on menossa, arpoo ponnistuspaikan, ja laskeutuu neljälle jalalle : (  Täytyy ensi kerralla ottaa videokamera mukaan että näen itsekin vähän miten se liikkuu. Lelun perässä se hyppäsi kyllä ihan sulavasti, että on varmaan vaan ihan tuosta kontaktista johtuvaa...