Anne olikin jo palannut pentulomalta, ja saatiin aikaiseksi oikein kivat ja antoisat treenit. Koiria oli tänään vain kolme, joten ehdittiin tehdäkin ihan mukavasti. Paikalla oli myös ihana pikku-Vinka 8 vk  : )

Aloitettiin seuraamisella – kaikki koirat rivissä ja liikkeenohjaajan kanssa. Täyskäännökset, juoksu, perusasennot ja askelsiirtymisiä. Hyvä kontakti, aika hyvä ja vakaa paikka ja suorat perusasennot : )

Sitten otetiin samalla systeemillä kaikki jäävät. Ensimmäisellä kerralla Huima meinasi mennä maahan kun naapuri otti maahanmenon ja käskytin vähän myöhemmin. Jäi kumminkin aikomukseksi ja niiaamisen jälkeen hyvin seisomaan. Muut menivät ilman hapuilua.

Päälle otettiin reilun kolmen minuutin paikallamakuu piilossa, ilman välipalkkoja. Oikein hyvä ja rauhallinen.

Sitten omin päin kaukoja, metallia, ja vähän seuraamista. Huima juoksee metalli suussa ihan innoissaan kun sitä menee karkuun, ja tänään se ensimmäisen kerran piti sitä suussaan myös istuessaan sen verran että ehdin nanosekunniksi irroittaa otteen.

Anne katsoi meidän vasemmalle käännöksiä. Ovat ne hiukan parantuneet, mutta koitettiin vielä hioa kulmista terävämpiä niin, että astun kulmaan tavallaan "tasajalkaa". Selvästi auttaa, ja varsinkin namin kanssa saatiin muutama tosi napakka käännös. Kävelin itse taas vähän laiskasti, meno on heti paremman näköistä kun kuljen itse rivakammin.

Luoksetulon pysäytys, täysi kymppi  : )  Perään suora, missä Huima varasti. Toinen yritys ok.

Lopuksi otettiin vielä vähän seraamista ja sitten loppupalkalle.

Huima oli tänään hyvässä vedossa, innokas muttei sählä, ja malttoi odotellakin väliajat hienosti ihan hiljaa! Pitäisi vaan miettiä ohjaajalle jonkunlaisia rannesuojia, Huima louskii niin huolimattomasti leluaan, että joka treenien jälkeen on kädet mustina  :- /

Treenien päätteeksi päästiin vielä ihailemaan miten Vinka harjoitteli ruutua ja luoksetuloa. Siinä  pennussa onkin älliä  : )