Action-viikonloppu päätettiin pitkään jälkeen. Huima oli aika väsyksissä lauantain mökkeilystä viesteineen ja tämän päivän näyttelystä ja Kuuran ja Piikun kyläilystä, mutta niin vaan vielä jäljelle lähdettiin.

Pituutta jäljellä oli kilometri, ja se oli aika viivasuora kun oli kompassin kanssa tehty. Ikää vajaa puolitoista tuntia, keppejä kuusi, namipurkkeja välillä yksi ja päässä toinen. Lisäksi kokonaista neljä kappaletta nameja välillä, kun keppejen välit olivat niin pitkät. Tuulta jonkin verran takaviistosta, 12° lämmintä ja aurinkoista. Metsä oli jo aika hyvin kuivunut, ja pinnalta täysin sula.

Janalta jäljelle n. 10 metriä, ja se meni tänään tosi hyvin. Huima lähti ensin takajälkeen pari metriä ja kääntyi heti oikeaan suuntaan. Huima ajoi jälkeä tänään tosi hyvin mutta aika rauhallisesti, sen verran väsyksissä taisi olla että vaijerin päässä ei tarvinnut yhtään roikkua. Muutaman kerran se poikkesi jäljeltä pari metriä, mutta korjasi heti itse takaisin jäljelle. Kerrankin ohjaajakin tiesi missä mennään : )

Kepeistä löytyi neljä ja lisäksi molemmat purkit. Luultavasti kepit 2 ja 3 jäivät löytymättä, pitäisi alkaa varmaan numeroimaan niitä...  Sen verran kivasti jäljen päällä kyllä mentiin, että en olisi kovin huolissani kumminkaan kahdesta metsään jääneestä kepistä. Ja mikä parasta, Huima ei yhtään reagoinut jäljen alla kulkeviin tuoreen näköisiin hirvenjälkiin.

Loppua kohti tahti vielä vähän rauhoittui, mutta tosi kivasti mentiin kilometrin päässä olleelle palkkapurkille saakka!