Piiku ja Kuura olivat mökillä kyläilemässä, ja  vähän koitettiin treenaillakin grillaamisen ja saunomisen välissä.

Pienten alkuvirittelyjen jälkeen aloitettiin ruudulla – Huima näki kun kävin viemässä sinne palkkapurkin. Oikein hyvin meni, ja otettiin vielä toinen samanlainen perään.

Kapulan pitämistä purematta edessä, ja sitten pari noutoa. Toisella kerralla Huima jäi katselemaan mitä Piiku tekee, ja sitä piti muistuttaa mitä oikein ollaan tekemässä.

Luoksetulon pysähdys; vauhtia liian vähän mutta pysähdys siedettävä. Suullinen käsky on edelleen vaikea, olikohan sitä järkevää vaihtaa..?

Paikalla istumista näkösuojan kanssa, lyhyet ajat ja pari toistoa. Piilon laudanraoista näkyi hyvin mitä Huima puuhaa, ja vaikka se välillä vilkuili Kuuran tokoilua, se näytti aika varmalle. Huima sai vapautuksen jälkeen hakea palkat piilosta.

Kontaktia: Piiku (vai Kuura?) pääsi hyppysistä ja tuli ihan Huiman naaman eteen kutsumaan leikkiin, Huima se vaan istuu kontaktissa ;-D  Tästä olin kyllä tosi tyytyväinen! Muutenkin Huima otti tosi vähän häiriötä toisista.

Kenttä oli auringonpaisteessa aika kuuma eikä Huiman tekemisissä ollut kauheasti vauhtia. Ruutu oli ainoa liike mikä tänään meni tavanomaisen rivakasti.