Kovin suurin odotuksin ei agilitytreeneihin lähdetty – mutta olisi se sentään vähän paremmin voinut sujua >:-/

Huima lähti heti valjaista päästyään puskaan pissalle, ja sitten kun sain sen ekan esteen taakse istumaan, se myös jäi siihen. Sitten haisteltiin vähän aikaa maata sillä välin kun koitin saada lentävää lähtöä aikaiseksi. Viimein päästiin radalle ja puoliväliin kepeille, kun Huima bongasi keppien välissä nameja. Sitten alettiinkin nuohoamaan kenttää ihan urakalla. Muutaman pyynnön ja parin käskyn jälkeen kaappasin piskin kainaloon ja vein sen estekatokseen narunnokkaan katselemaan kun muut huvittelevat radalla.

Sitten uudella kierroksella uusi yritys. Lentävää lähtöä oli hankala tehdä muuten kuin jättämällä eka aita väliin, joten aloitettiin sitten toiselta esteeltä putkelta. Nyt mentiin koko rata läpi sen kummemmitta jumituksitta, vauhti nyt ei ollut päätähuimaava, mutta hellekelille ihan hyvä kumminkin.

Päälle tehtiin yksittäisiä esteitä lelulla palkkaamalla, ja leikittiin muutenkin, ja se oli Huimasta ainakin mukavaa. Meni esteet innolla ja leikki myös halukkaasti, joten ei se ekan kierroksen jumitus ainakaan pelkästä helteestä johtuvaa voinut olla. Onneksi saatiin kumminkin treeneille iloinen päätös, ja loppupalkkakin oli vielä autossa odottamassa.