Ensin otettiin yksittäisiä liikkeitä. Ruudulla aloitettiin niin, että Huima oli autossa sillä välin kun tein ruudun. Ensimmäisellä kerralla Huima varasti ruutuun jo virittelyn aikana. Ruudussa oli palkaksi Huiman karvareuhka, joka sulautui aika hyvin hiekkapohjaiseen kenttään. Olisikohan Huima sitten ihan kertakaikkiaan suunnistanut perille kulmatötsien avulla  ;-)  Toinen toisto vielä niin että lelu jätettiin ruutuun yhdessä.

Sen jälkeen otettiin ohjattu nouto niin, että Huima seisoi merkillä sillä välin kun vein kapulat. Kaikki kolme kapulaa, keskimmäinen kammottava rosterikapula. Molemmille puolille yksi toisto – nappiin meni kumpikin.

Metallia pitoharjoituksena ja nouto-osuudella; koko nouto perusasentoineen ei vielä onnistu.

Sitten tehtiin neljä liikettä putkeen ilman nameja ja kehumista liikkeen aikana. Ensin aika lyhyt istuminen (ok), sitten seuraamista (pitkästä aikaa alusta asti hyvä), liikkeestä seisominen (ok) ja kaukot (muuten hyvä, mutta eka istumisella seisoi - ollaan näköjään harjoiteltu seisomista aika paljon :o)). Väleissä hurjat kehut (meneeköhän Huiman mielestä jo vähän överiksikin..?) ja lopuksi ruokakupille.
Huima teki palkatta hommia ihan yhtä hienosti kuin välipalkoillakin – hyvä Hui!