Tänään oli onneksi helppoja ja lyhyehköjä radanpätkiä, viime treeneistä onkin taas jo monta viikkoa.

Puomiin oli ilmestynyt tauon aikana länget, ja ne olivatkin loisto juttu Huimaa ajatellen. Ekalla yrittämällä se kyllä loikkasi kaukaa ennen kontaktipintaa alas, mutta sitten se hoksasi mikä idea on, ja loput kerrat meni siivosti länkien alitse. Vauhtia ei tarvitse hidastaa, eikä ohjauksen kanssa hosua.

Radan pätkiä tehtiin yhteensä kahdeksan, ja se oli vähän liikaa Huimalle. Radalla sen vauhti säilyi, mutta vikoille radoille lähtiessä se läähätti kovin, eikä näyttänyt kauhean innokkaalle. Oma kunto petti kyllä vielä pahemmin, ekalla pätkällä Huima sai mennä hyvän matkaa edellä kun jaksanut samaa vauhtia.

Putki oli tänään vähän nihkeä, ekalla pätkällä meni vielä suht hyvin, mutta vikoilla radoilla Huiman sai viedä ihan putken suulle. Kepeillä koitettiin saada pomppimista pois, muuten ei onnistunut kuin palaamalla ihan alkeisharjoitukseen, eli vetämällä se joka välistä kädellä. Pitäisi virittää kepit taas takapihalle, että saataisiin harjoiteltua vähän noita pidempiä välejä.

Palkkasin Huiman kaikilla muilla pätkillä pupulla, ja viimeiseltä radalta juostiin suoraan autolle syömään. Rankkaa oli molemmille, vaikka lämmintä ei ollut kuin 18°.