Tänään käytiin tokoilemassa Tihkun ja Rudyn kanssa Riksussa. Huiman vuoro oli ensimmäisenä, ohjatulla noudolla aloitettiin. Seisotin Huimaa merkillä sen aikaa kun Kaisu vei kapulat (kerrankin käytettiin ihan oikeita ohjatun noudon kapuloita kun semmoiset löytyi talon puolesta). Keskimmäiseksi kapulaksi laitettiin painava metallikapula. Molempiin suuntiin kerran (ilman luovutusta), eipä ongelmia.

Sitten ruutu, ensin niin että kutsuin Huiman ruudun sivusta. Huima oli autismikohtauksen kourissa ja töllisteli vaan Tihkua, eikä kuullut kun kutsuin sitä. Kolmannella korvat aukesi sen verran, että lähti ruutuun. Pysäytys keskelle ja pupua nassuun.

Sitten otettiin kaukokäskyt niin, että Kaisu palkkasi toiselta puolelta. Nyt Huima näytti jo sille että homma on tuttua, eikä häiriintynyt oikeastaan yhtään väärältä suunnalta tulevasta palkasta. Kaikki vaihdot tosi rivakat ja hyvät, myös lopuksi otettu maasta seisominen meni nappiin. Tämä on Huimasta nyt ihan selvästi huippujuttu!

Lopuksi sählättiin tunnarin kanssa. Kaisu vei kapulat, ja Huimalta näköjään menee pasmat sekaisin heti kun kapuloissa  on "liikkeenohjaajan" haju. Eli hajuttomat se erottaa omasta, mutta ihmisten hajuja ei osaa vielä eritellä. Pari kertaa otettiin niin että Kaisu laittoi oman kapulan päälle frolicinpalan, ja viimeiseksi kokeiltiin ilman namia. Vaikea sanoa saiko se vielä tällä harjoituksella mitään käsitystä siitä, mitä sen pitää etsiä.

Vähän seuraamista ja askelsiirtymisiä ja loppupalkan kanssa autoon.

Ihan lopuksi vielä otettiin istumista Rudyn kanssa; eka kerralla aikaa reilu pari minuuttia, josta osa piilossa. Hyvin meni, mutta palkan hakeminen meni vähän läskiksi kun Rudy bongasi Huiman kesken matkan. Toisella yrittämällä olin liian hidas ja Huima lipsahti makuulle. Palkkaaminen meni taas metsään kun vapautuksen jälkeen Huima äkkäsi pellon reunassa jotain tärkeämpää ja livahti katsomaan lähempää. Pakko oli ottaa vielä kolmas lyhyt ja onnistunut... Huoh, mitä sähläystä.

Huima oli treenin aluksi vähän epävireinen, mutta vire parani koko ajan tekemisen myötä. Leikittiin aika paljon, Huima kun näytti vähän sille, että se muisti että kentällä oli viimeksi aika ahdistavaa. Nyt saatiin ainakin aikaiseksi ihan kiva treeni.

Tokoilun jälkeen Hui pääsi vielä Rudyn kanssa linkkitornille lenkille. Viimeksi kun on lenkkeilty Rudyn kanssa kuukausi-pari sitten, Rudy kävi ihan kuumana Huimaan (samoin Lediä kiinnosti silloin Huiman tuoksut, ja Ledihän ei turhia norkoile). Nyt Rudy ei välittänyt Huiman peräpäästä tuon taivaallista. Epäilykset jonkilaisesta valeraskaudesta vaan lisääntyvät  >: (