Tänään tehtiin kahdessa pätkässä vähän puolivillaista tokoa. Ensin ruutuun palkkapurkille,  vähän seuraamista ja tyhjään ruutuun uudelleen seisomaan. Luoksetulo takapalkalla. Ruutuun pysäytyksessä pitäisi antaa käsky vähän aikaisemmin, Huiman pysähdys oli kyllä ihan nopea. Seuraaminen oli pikkuisen huolimatonta, Huima ei oikein keskittynyt. Luoksetulossa tuli ravilla, pysähdys aika hyvä.

Autoon vähäksi aikaa, ja sitten tunnari. Ensin pelkällä omalla kapulalla, sitten viidellä. Hui oli vähän ylikierroksilla ja kuvittelin että homma menee ihan sähläämiseksi, mutta niin se vaan haisteli ensin kaikki kapulat nätisti läpi ja toi omansa. Vähän kyllä puri matkalla. Lopuksi vielä kaukoja takapalkalla. Ekasta vaihdosta nami, matkaa muutama metri. Taisi olla liian vaikea juttu tänään, seisomisissa tuli kymmenisen senttiä eteenpäin.

Vähän oli hätäisesti valmisteltu treeni taas tänään. Seuraavalla kerralla on kyllä pakko vähän etukäteen miettiä mitä tehdään, ja ehkä olisi hyvä jopa ehtiä pissattaa Huima ennen treenaamista  ;-)  Treenattava oli kumminkin oikein iloisella päällä tänään.