Käytiin ottamassa Sveitsissä luoksetuloa, kaukoja, hiukan seuraamisen vasempia ja paikallamakuu. Kentällä ei ollut ketään muita, mutta hautausmaan puolella oli joku pyöräilijä, jota Huiman olisi pitänyt saada kyttäillä. Kyttäilystä huolimatta se oli oikein innokas.

Aloitettiin luoksetuloilla. Kaksi toistoa takapalkalla toimivat hyvin, mutta sitten kun koitin niin että pysäytin ja heitin palkan, meni taas pitkäksi. Toisaalta sitten taas toimi niin että tein vähän lyhyemmältä matkalta monta kertaa putkeen namia heittämällä ja kävelemällä itse koko ajan kauemmas. Pitänee unohtaa vähäksi aikaa nuo heitot kokonaan, ja tehdä niin kuin se tuntuu toimivan. Kokeilumielessä otettiin myös yhden kerran perään maahanmeno, eikä siinä ole edelleenkään ongelmia.

Kaukojen kaikki siirtymiset otettiin  myös takapalkalla. Ensimmäisestä (nihkeästä) istumaannoususta kävin palkkaamassa erikseen. Nyt näyttää siltä että tämä homma on pikkuhiljaa uppoamassa kaaliin. Tosin edelleen ongelmana on se, että vaihtojen välissä pitää keskittyä ihan muihin asioihin ja käskyn antaminen on sitten vähän hankalaa...

Seuraaminen ja kulmat sujuivat hyvin nakki kädessä. Huima teki kulmat nyt korostetusti pomppaamalla, mutta pääasia kai on se että se pysyy lähellä myös kulmassa. Tätä voisi koittaa myös naksuttelemalla.

Rauhoituttiin vähän aikaa perusasennossa, ja otettiin sitten lyhyt paikallamakuu. Jätin tällä kertaa Huiman vähän kauemmas piilosta. Joko se tuijoitteli suoraan piilon taakse hautausmaalle, tai sitten se oikeasti katseli piiloa! Pää ei tainnut kääntyä kertaakaan, joten lopetin lyhyeen (minuutti?), ja onnistuneeseen.