Rudyn kanssa tokoilemassa. Huiman vuoro oli ensin ja Rudyn vuorolla se odotteli autossa. Aloitettiin tunnarilla, joka meni niin pieleen kuin mennä voi. Huima toi vuorotellen kaikki muut kapulat paitsi omaansa. Lisäksi nosteli kaikkia kapuloita ennen väärän valitsemista.

Olisiko tästä sitten johtunut myös se, että Huima oli vähän toisaikaisella tuulella. Taisi käydä vähän itsetunnon päälle kun ei homma onnistunut, vaikka en tietenkään sitä siitä moittinut.

Ruutu meni kyllä tavanomaisen loistavasti, olin tehnyt sen taas jo odottelemaan valmiiksi, ja Huima tuntui tietävän jo ennen virittelyä missä se on. Jätettiin yhteen hyvin onnistuneeseen.

Piti ottaa Huimalle palkkaamatta useampi liike, mutta päädyttiin sitten tekemään vain vähän pientä ja kivaa. Ensin tehtiin naksun kanssa seuraamista ja käännöksiä. Käännökset sujuu jo vähän paremmin (ainakin naksulla), täydellisiä ne nyt eivät ihan vielä ole  :o)

Sitten luoksetuloa naksulla ja namia heittämällä useampi peräkkäin, ok.

Lopuksi paikallamakuu niin että Kaisu vahti ja itse olin piilossa. Mopopoikia päristeli ensin vinttikoiraradalla, ja sitten menivät auton ja Huiman välistä aika läheltä. Selvästi Huimaa mokoma meno vähän ärsytti, mutta ihan nätisti makoili kumminkin.

Paikallamakuun päälle vähän perusasentoa ja pillit pussiin.