Tänään päästiin pitkästä aikaa taas treenaamaan. Vauhtiliikkeitä ei uskallettu vielä tassulla ottaa, mutta vähän päästiin kumminkin tuulettumaan.

Huima oli aika ylikierroksilla kun tultiin halliin, mutta siitä huolimatta aloitettiin tunnarilla. Ensin pelkällä omalla, sitten siirryttiin seinän viereen (kun kaahaili keskellä hallia) ottamaan useammalla kapulalla. Nosteli taas niitä ihan miten sattui, joten otettiin sitten nami-avusteisesti. Aluksi nami ihan kapulan viereen, ja sitten vähän kauemmas. Pari kertaa nosteli muitakin kapuloita, mutta muutaman kerran jälkeen kahdella kapulalla malttoi jo vähän haistellakin. Ja joka kerta rouski kapulaa tullessaan >:-/

Sitten seuraamista ja vasempia käännöksiä. Kovin paljon ei olla ehditty harjoitella, mutta edistystä oli kumminkin viime kerrasta tapahtunut. Oman liikkumisen kanssa saa vaan olla tosi tarkkana.

Lopuksi kaukoja huonolla menestyksellä. Kokeiltiin seis-siirtymisiä sivusta palkkaamalla ja hihnasta kiinni pitämällä, mutta Huima-paran keskittyminen hajosi vallan. Ei auta kuin hinkuttaa niitä liikeratoja vaan käsi kuonon edessä. Siinäkin saa olla varuillaan että Huiman takaosa ei lähde vaeltelemaan mihin sattuu.

Itseksemme otettiin vielä vähän luoksetuloa, noudon luovutusta ja seuraamista. Vähän oltiin molemmat tänään keskittymiskyvyttömiä – seuraaminen meni sentään aika hienosti.

Treenit päätettiin paikallamakuulla, ja kerrankin Huima pääsi loistamaan siinä hommassa ;-)  Osa porukasta teki istumista ja osa makuuta, ja kävi niin että istujat menivät makuulle ja makaajat nousivat istumaan. Siitä sitten tuli vähän trafiikkia kun väki kävi vuoron perään korjaamassa koiria. Vaan meidän Huimapa makasikin siivosti koko ajan nenä tassujen päällä! Ennenkuulumatonta. Ei vaan, halli on sille helppo paikka maata, ei se ulkona ikinä noin rauhallisesti olisi. No, hyvä kun edes jossain.

Lopuksi leikittiin narupallolla – Huima käytti siihen viikon aikana varastoitunutta energiaansa niin että keskellä oleva muoviosa halkesi.