Agilityt piti jättää vielä eilen väliin, mutta tokoilemaan päästiin taas jo vähän. Vauhtiliikkeitä en uskaltanut vielä ottaa, mutta leikkimisen ja luoksetulot tassu kesti näköjään ihan hyvin : )

Tänään oli ekat Annen vetämät treenit – tai etupäässä jokainen vastaa oman koiransa treenistä, mutta apua ja liikkeenohjausta saa sitten tarvittaessa. Kiva treenailla kun koirissa ei ole yhtään kyräilijää tai rähisijää, ja ihmisporukkakin on mukavaa.

Huiman kanssa otettiin tänään lähinnä vaikutteita muiden treenaamisesta, ja siinä ohessa sitten tehtiin vähän kaukokäskyjä, seuraamista, metallinoutoa sekä hypyllä että ilman, ja luoksetulon pysäytyksiä. Huima oli tänään oikein sopivassa vireessä – innostui tekemisestä, mutta malttoi rauhoittua myös odottelemaan. Muut hommat sujuivat meiltä aika kivasti, paitsi nuo iänikuiset kaukot. Pelkkiä liikeratoja hinkatessa näköjään avo-kaukotkin olivat taas päässeet unohtumaan, eikä Hui taaskaan tahtonut nousta ylös. Kokeiltiin vähän voi-kaukoihin uudenlaista systeemiä, mutta vaatii näköjään harjoittelua että ohjaajan saa toimimaan ensin oikein  ;-)

Lopuksi otettiin lyhyt paikallaistuminen, jossa piilossaoloaika alle puoli minuuttia, ja päälle reilun neljän minuutin piilopaikallamakuu. Eipä ongelmia kummassakaan, tosin istumista en olisi uskaltanut ottaakaan yhtään pidempänä.

Pari tuntia saatiin hallilla vierähtämään, ja Huima oli lopulta jo ihan tsippi vaikkei kauhesti tehtykään. Pitää varmaan ottaa sille ensi kerralla oma häkki mukaan, vaikka se näytti kyllä ihan rauhassa makoilevan väliajat ilman häkkiäkin.