1773180.jpg

Eilen Tomppa pelästyi ensimmäisen kerran niin että meinasi tulla pissat housuun. Naapurit ovat lomailleet poissa kotoa koko sen ajan kun Tomera on ollut meillä, ja eilen sitten palasivat kotiin. Koirat olivat leikin pyörteissä omalla pihalla, kun yhtäkkiä aidan takaa alkoi kuulua kaameaa meteliä ja näkyä omituisesti aidan takana pomppivia päitä. Tomera tutustui trampoliiniin. Kyllä se sitten olikin kamala, piti juosta pakoon ja välillä käydä varovasti kulman takaa kurkkaamassa. Huima osoitti taas hyvää tilannetajua ja koitti saada Tomeraa leikkimään töykkimällä sitä lelulla rintaan, mutta kun ei niin ei.

Loppuillasta käytiin Jokelassa kyläilemässä ja Tomera oli sielläkin vielä vähän arka – osa menee kyllä väsymyksen piikkiinkin. Tänään trampoliini olikin sitten jo ihan tuttu juttu, eikä sitä tarvinnut enää noteerata ollenkaan.

Ensimmäiset kakkakepposet on sitten tehty, ja kas – myös ikuistettu. Tosin jos olisin tiennyt mitä mussutuksen alla on, niin olisi tainnut jäädä kuvaamatta. Tässä siis, olkaa hyvät: ihmiskakkaa jossa on kantamisen helpottamiseksi pystyssä kaksi tikkua. Puolet pötköstä upposi parempiin suihin.
1773173.jpg


Teppo oli siis tullut kylään, ja käytiin Rutikalla viettämässä rantaelämää. Eipä ollut enää Tepon leikit liian rajuja.
1773174.jpg

Miksi puunrungolla on kaulapanta?
1773176.jpg

Fleksiibeliä menoa:
1773179.jpg


Tomera on alkanut kasvattaa aikuisten turkkia. Hännän pää on ison koiran karvaa, samoin kummallinen valkoinen rinkula keskellä häntää. Minkähän väriseksi se oikein aikoo tulla?
1773254.jpg