Tänään suunnittelin vieväni Tomeran ulos, rakentavani ruudun, tekeväni vähän muita juttuja, ja ruokkivani sen ruudusta. Vaan eihän se onnistunut. Kun Tomppa huomasi ruudun, se ei sen jälkeen kyennytkään enää keskittymään muihin puuhiin, vaan juoksi edestakaisin tyhjään ruutuun. Selvästi sillä on siis joku mielikuva siitä, että tötteröt merkitsevät herkkuja.

Otettiin sitten ensin se ruutu, ja sen päälle vähän muuta. Laitettiin taas vanhan kaavan mukaan ruokakuppi yhdessä ruutuun, ja sitten lähdettiin lähetyspaikalle. Tänään alettiin yhdistää hommaan myös virittely. Eipä sitä tarvinnut kahta kertaa ruutuun käskeä.

Sitten otettiin vähän niitä edestä sivulletuloja, ja lisäksi perättäisiä askelsiirtymisiä eteenpäin. Sivulletulo oli jo vähän sujuvamman tuntuista, ja muutama oikein hyvä askelkin saatiin otettua.

Lopuksi otettiin vielä yksi ruutuun juoksu, se kun näytti olevan Tomerasta niin kivaa. Muutama frolicin pala kippoon, ja sitten taas lähetyspaikalle. Lopuksi vielä leikittiin ruudussa narupallolla, aika kivasti Tomera jää lelun kanssa lähelle, vaikka sen antaakin voittaa.

______________

Tomeran strategiset mitat on unohtunut kokonaan päivittää. 15 viikon iässä se näytti olevan noin 8,8 kiloa painava, ja korkeutta suurin piirtein 41 senttiä. Tänään kun oltiin Nuutin kanssa lenkillä, Tomppa näytti olevan jo selvästi Nuuttia isompi. Ja Nuutti oli sentään vähällä joutua agikisoissa makseihin... aika iso tyttö Tomppa siis jo on!