Eilen illalla huomasin Tompan mahan olevan vähän löysällä, mutta en sitä sen kummemmin noteerannut. Yöllä se heräsi tepastelemaan ympäri huonetta, ja kakkahätähän sillä taas oli. Aamulla se juoksi ensimmäiseksi raapimaan ovea, että ulos pitäisi päästä ja vähän äkkiä. Mitään hajua ei ole että minkälaista tavaraa sieltä tuli, mutta eiköhän tuo vahvasti ripulilla ole : (

Aamulla ruoka ei maistunut ollenkaan – ei edes namit. Huima veteli sitten pentunappula-annoksen napaansa hyvällä halulla. Onneksi Tomppa kuitenkin joi, ja aamupissalla käydessä maisteli pari vadelmaakin puskista. Kovin vaisu kuitenkin oli tarhaan viedessä.

Toissapäivänä Tomera pääsi syömään tienposkesta palasen kakkaa, mahtaisikohan se olla vaikka se mikä siellä mahassa myllää... Illaksi on eläinlääkärillä varattuna jotain vatsavaivaisen lisäravinnetta, ja jos ei tänään helpota, on huomisaamuksi varattuna lääkäriaika.

Tilannepäivitys:
Tomppa söi jo vähän iltapäivällä, tosin oksensi sen aika pian ulos. Vaan vetipä oksennukset sitten valonnopeudella uudelleen kitusiinsa. Kovasti  jo tekee tuhojansa taloudessa – joten eiköhän se henkiin jää.