Tomera löysi uuden ihanan ystävän, joka on kaunis, älykäs, ja jaksaa taatusti leikkiä yhtä kauan kuin se itsekin. Ja mikä parasta, sen kanssa saa leikkiä joka päivä!

1904244.jpg

Eilen Tomera näki myös uusia pikkuystäviään kun käytiin Taikarumpulassa. Enemmän Tomppa taisi kyllä ilahtua kasviksen näkemisestä, pennut mokomat kun eivät vieläkään oikein suostuneet leikkimään. Ihan kamala paikka oli, kun pennut saivat nenän eteen täyden kupillisen ruokaa, eivätkä ne edes syöneet sitä! Kasviksen syli tarjosi vähän lohtua synkkään elämään:
1904246.jpg

Paikalla olivat myös isot urokset Ruu ja Otto, ja varsinkaa Ruu ei aluksi oikein tiennyt miten suhtautua Tomeraan. Kasvis sanoi että nyt kun Tomera ei oikein haise enää pikkupennulle, mutta ei vielä nartullekaan, niin se aiheuttaa toisille koirille päänvaivaa. Alkumurinoitten jälkeen tilanne rauhoittui, ja Tomppa sai vähän leikkiäkin poikien kanssa. Ruu ja Otto leikkivät keskenään aika räväkästi, ja kävi ilmi että Tomeralla on melko kova itsetuhovietti, se kun tuppasi väen väkisin siihen väliin touhottamaan:
1904247.jpg

Pennut olivat jo sen verran tomeria, että osasivat myös häätää liian innokkaan Tomeran pois:
1904248.jpg

Alkuun pikkukoira oli tosi nätisti vielä pienempien kanssa, mutta loppuvierailusta katsoin jo paremmaksi viedä sen autoon kun näytti sille että sille kasvaa hyvää vauhtia ne pirunsarvet päähän.

1904250.jpg

Onneksi on oma pentukuumeenestäjä, muuten olisi voinut tulla mielitekoja:
1904245.jpg