Porokaksikko pääsi illasta Rudyn kanssa raviradalle juoksemaan. Huima meni osuutensa omia polkujaan, mutta Tomera käytti oman vapaanaoloaikansa tarkasti Rudyn kiusaamiseen. Taisipa Rudykin ehkä vähän tykätä kun nuoret tyttöset pörräävät ympärillä  :-)

Kotimatkalla poikettiin vielä jäähallin kentälle "tokoilemaan". Vaikka olen joskus päättänyt, että uusiin paikkoihin mennessä käytetään pari minuuttia nurkkien katseluun, niin eiköhän me taas vaan alettu kylmiltään hommiin. Naksukaan ei tietenkään ollut mukana, ja kun lähistöllä oli vähän  trafiikkia, niin eihän meidän touhuista oikein mitään tullut.

Huima aloitti ja Tomera otti vaikutteita takaluukussa. Leikittiin enimmäkseen, otettiin pari seuraamispätkää ja vähän askelsiirtymiä. Huima teki nuo vähät sentään ihan ok, tosin kerran sekin jäi haaveilemaan metsän suuntaan.

Tomera aloitti oman vuoronsa leikkimällä myös ihan hienosti, mutta siitä lähtien kun joku onneton pikkukoiran ulkoiluttaja tuli havaituksi, keskittyminen katosi kokonaan.  Koiran jälkeen meitä häiriköivät kauempana liikkuvat ihmiset, joita olisi ehdottomasti pitänyt töllistellä. Päädyttiin sitten ottamaan vaan helpohkoja kontaktiharjoituksia namilla, jotta päästiin suht kunnialla kotiin.

Kotona oli ihan pakko kokeilla onnistutaanko häiriöttömässä ilmapiirissä yhtään paremmin. Huima teljettiin possunkorvan kanssa kodinhoitohuoneeseen, ja kun me mentiin Tompan kanssa makkariin, se tiesi heti mitä on luvassa ja oli ihan tohkeissaan.
  • Aluksi otettiin naksulla perusasentoja eri suunnista, ja johan alkaa sujua vauhdilla! Kriteerinä oli nopeus ja tiiviys - asento jäi vielä vähän vinoksi ulospäin, mutta tartutaan siihen sitten seuraavaksi.
  • Sitten otettiin kapulan pitämistä kuono käsien välissä. Tomera malttoi ehkä vähän paremmin jo itsekin, eli eteenpäin ollaan toivottavasti menossa.
  • Kaukoja liikeratana namilla + avo-kaukot edessä seisten ja vasta koko sarjasta palkaten.
  • Ekan kerran varsinaisesti  vähän seuraamisen alkeita - nyt kun perusasento alkaa olla sisäistetty, se siirtyy viereen kun lähden liikkumaan. Läpimurto  ;-D
  • Paikallamakuuta näkösällä (kun makkarissa ei pahemmin piiloja ole). Yhdellä välipalkalla noin puolen minuutin ajalla. Hyvä!
  • Lopuksi vielä Huiman kanssa yhdessä lyhyt paikallaistuminen, myös yhdellä välipalkalla.
Tarvinnee nyt vaan koittaa pikkuhiljaa pyrkiä myös makuuhuoneesta ulos, muutenhan meillä näyttää aika hyvälle  :o)