Tänään otettiin pika-pihatokot omalla pihalla. Huiman piti aloittaa, ja se ehtikin tehdä hienon maa-seis vaihdon takapalkalla ennen kuin naapuri ilmestyi ulkosalle ja Huiman piti alkaa tarkkailemaan tilannetta. Heivasin saman tien takaisin sisään, ja tehtiinkin sitten ensin Tompan kanssa.

Tomera löysi viime viikolla tienposkesta ihanan narupallon, semmoisen kovan ja pomppivan, meidän narupallot kun on semmoisia kokonaan narusta tehtyjä. Sepä olikin sitten aivan ihana Tompan mielestä! Alkuleikkien jälkeen kokeiltiin ensimmäisen kerran ihka oikeaa noutoa, ja sujuihan se, kun vaan välineet oli kohdillaan...

Tomera ei ole sisällä suostunut ottamaan painavaa kapulaa suuhunsa ollenkaan, mutta ulkosalla heitetty kapula kiinnosti niin kovin, ettei siinä ollut mitään ongelmaa. Kapula olikin niin kiva että sen kanssa olisi pitänyt jäädä rallaamaan ympäri pihaa, mutta kun itse heiluttelin narupalloa, niin Tomerahan toi kapulan purematta (!) ihan käteen saakka. Narupallon pois saamiseksi piti sitten vielä olla valmiina toinen lelu.  Kolme toistoa tehtiin, ja kaikki sujuivat yhtä hienosti. Pitää nyt vaan olla tarkkana ettei Tomppa pääse yhtään puremaan kapulaa, ja jatkaa myös pitoharjoituksia.

Sitten otettiin seuraamista imuttamalla ja merkkaamalla naksulla oikea asento ja paikka. Aika kivasti se nyt meni, vaatii näköjään vaan aina vähän kypsyttelyä pienessä päässä nämä uudet jutut.

Lopuksi otettiin kaksi luoksetuloa; ensin läpijuoksuna narupallolle, ja sitten vielä narupalloa heittämällä pysäytys. Molemmat muuten ihan hyvät, mutta kyllä on Tompassa vähän samaa vikaa kuin Huimassakin - sillä aikaa kun se odotteli istumassa, se ehti hyvin keskittyä tiiraamaan mitä naapureissa tapahtuu, ja ennen kutsumista piti odottaa että se on taas kuulolla.

Tällä välin Huima oli tullut sisällä odottaessaan myös siihen tulokseen, että tahtoo kuin tahtookin tokoilla. Jatkettiin kaukoja siitä mihin oltiin aluksi päästy, ja otettiin kaksi sarjaa takapalkalla. Seiso-maakin sujui tällä kertaa vähän paremmin, ja muut vaihdot oikein hyvin. No ei ollut välimatkaakaan kyllä kuin vajaa pari metriä.

Huima tykkäsi myös Tomeran löytämästä narupallosta, ja pitkästä aikaa sekin vähän tuppasi rallaamaan sen kanssa itsekseen. Otettiin pallon kanssa vähän seuraamista ja leikittiin kunnolla. Lopuksi tehtiin vielä luoksetulon pysäytys takapalkalla, ja kovasta vauhdista huolimatta se meni ihan hyvin.