Huima:

Ilman palkkaa pitkät seuraamiset, liikkeestä istuminen, kaukot ja vapautus ruokakupille. Seuraaminen tosi heikkoa, kontakti ja paikka katosi välillä, samoin perusasennot. Haukkui askelsiirtymisissä ja vähän muutenkin, kävi kuumana vaikkei sitten kumminkaan keskittynyt kunnolla.

Palkan kanssa luoksetulo x 2 sunnuntaisella systeemillä, eli kokonaisina liikkeinä. Eka tosi hyvä, toisella kertaa vähän hidasteli. Ekalla kerralla haukkui taas odotellessaan lähtölupaa.

Kaukot "sivupalkalla". Ekalla yrittämällä varasti purkille, seuraavat 2 täyttä sarjaa hyvät! Kehut pitkistä odotuksista, matkaa muutama metri. Kolmannella kerralla otettiin pelkkä maa-seiso reilusta viidestä metristä.

Paikallamakuu, puolittain piilossa pari minuuttia, yksin. Ei vinkunut ihan niin paljoa kuin viimeksi, mutta vinkuipa kumminkin. Meinasi myös nousta, mutta ehdin hätiin, ja kiellolla kääntyi vaan 45 °. Voi hittolainen.

Tomera:

Alkuun muutama minuutti "rauhoittumista", joskaan se ei kyllä pahemmin rauhoittunut. Kun oli hetken aloillaan, lähdettiin tekemään maahanmenoja narupallosysteemillä. Monta toistoa saatiin, ja aika nopeita olivat. Omat kädet tuli vaan reijitetyksi aika hyvin.

Sitten vähän seuraamista naksulla, ensin lennosta, sitten tyhjällä kädellä vetämällä. Hyviä intensiivisiä pätkiä, mutta välillä nuuskutti lattiaa. Pidemmästä haistelusta lähdettiin jäähylle, ja kun Tomppa oli jo vähän saanut tehdä ja leikkiä, malttoi odottaakin paremmin.

Tauon jälkeen otettiin tiiviitä eteentuloja, vähän piti miettiä että mistä sen namin sille oikein antaa, mutta meni ihan hyvin niin, että pidin namikättä selän takana. Tomeralla on nyt vähän semmoinen tyyli, että helposti ensin kurkottaa kuonolla jalkojen väliin, ja sitten istuu perusasentoon. Aika hyviä ja tiiviitä kuitenkin saatiin aikaiseksi, ja Tomera on aika nopea.

Lopuksi vielä muutama parin askelen seuraaminen, ja hetkeksi istuskelemaan.

Tomeran agilityosuudessa oli tänään aluksi se sama läpinäkyvä putki, mutta tänäänpä se olikin venytetty pitkäksi. Taikan innoittamana kokeiltiin myös ekaa kertaa pussia. Ensin Tomera katseli seinässä kiinni (ja ihan hiljaa!) kun Taika meni pussista, ja sitten se meni itse ensin kaksi kertaa niin, että P-nella piteli pussin suuta ja palkkasi lopuksi, ja kolmannella kerralla Tomppa meni jo ihan umpipussista niin, että kipitin itse palkkaamaan kun se tupsahti ulos. Olipa aika taitava ja rohkea kaveri! Tylsempi homma oli sitten se, että toiselle kentälle valui taas porukkaa kesken meidän treenien, ja juuri kun Tomera porhalsi pussista, ohi meni joku pikkukoira jonka Tomera sai pussista palkaksi. Huuto

Huima oli tänään kyllä niin surkea, että noinkohan me päästään sen kanssa koskaan mihinkään kisoihin. No eihän se noin kehno ole ollutkaan pitkään aikaan, että ehkä sillekin nyt välillä vähän huonompi päivä sallitaan. Positiivista kumminkin, että se teki sunnuntain ongelmaliikkeet aika hyvin uusilla ohjeilla!

Tomsku oli aika kiva, vaikka välillä vähän nuuskututti – ja vetokin alkoi taas loppua ennen kuin ymmärsin itse lopettaa. Agilityjutut se kyllä jaksoi lopuksi ihan hyvin, mutta eipä niissä tarvitse keskittyäkään ihan niin kuin tokotempuissa.

Lelu on Tomeralle niin tärkeä juttu, että tänään pyörittiin välillä jo ihan Sissin jaloissa ilman hihnaa, mutta kun Tompalla oli naru suussa, niin ei se noteerannut Sissiä ollenkaan. Hymy