Torstai-ilta meni ihan ketuille, mutta tehtiin kuitenkin kummankin kanssa kotipihassa vähän tunnaria, ja lisäksi Tompan kanssa vauhtinoutoja ja pallon kanssa istumisharjoituksia.

Tomera alkaa pikku hiljaa vissiin ymmärtää, että niitä näkösällä olevia tunnarikapuloita pitää etsiä, ja haistelee vähän vähemmän muuta ympäristöä. Nouto saatiin omalla pihalla toimimaan hyvin niin, että kun Tomera tuo kapulan, heitän sille saman tien pallon palkaksi, ja kun tuo pallon, heitän saman tien kapulan uudelleen. Eli ihan niin kuin ollaan leikitty palloleikkiä, mutta vaan niin että toisen pallon tilalla on kapula. Olisko se näin yksinkertaista? Istuminen yhdisttynä noutoon on edelleen hankalaa, Tomeran mielestä ei voi istua jos jotain on suussa.

Aamulla Huima sai tehdä tunnarin ja liikkeestä istumista, ja Tomera tunnarin ja liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Tänään tunnari otettiin kaksi kertaa neljällä kapulalla, ja Tomppa toi molemmilla kerroilla oikean! Oma oli kyllä tosi vahvasti hajustettu, ja kehuin sitä kun otti kapulan suuhunsa, mutta eiköhän se siitä lähde!

Jäävät kuten ennenkin – seisominen aika hyvä, maahanmenoon tarvitsee paljon apuja ja tahtoo lisäksi jättää pyllyn pystyyn. Tänään huomasin ekan kerran, että Tomppa tarjoaa jo jonkinmoista seuraamista kun vaan lähden itse liikkeelle. Hymy