Kaisun esineruutukuvia viimeviikolta:

Tarkkaavainen pikkukoira valmiina räjähtävään lähtöön Nauru

Photobucket

 

Lelu on löytynyt, ja se kiidätetään tuulispäänä ohjaajalle:

Photobucket

 

Mitäs sitten tehtäisiin?

Photobucket

 

Joku päivä filmattiin taas Tomppaa, tällä kertaa avon ja voin liikkeitä:

 

Torstaina tehtiin Tomeralle kepinnostoharjoitus pihanurmikolla. Mikähän siinä on, että se ei kovin tykkää nostaa keppejä jäljeltä, vaikka se muuten kyllä pelaa keppiensä kanssa?

Lauantaina vähän kaukalo-agia. Tehtiin kummankin kanssa valmilla radalla pätkiä, Tomeran kanssa helpompaa aika suoraa, ja Huiman kanssa rataa sovellettiin niin, että tehtiin aidoilla välistävetoja. Ja taas se meinasi hypätä kaukalon reunan yli, jotenkin se vaan taitaa olla siitä lystiä.

Muuten ollaan vaan oltu ja mökkeilty. Tomppa on vähän tuhmaillut, viime viikolla se lipesi ekan kerran jäniksen perään kymmeneksi minuutiksi ja satutti samalla reitensä. Mökillä se karkasi naapurin kultaistanoutajaa moikkaamaan, ekaa kertaa se ei uskonut kun kiellettiin menemästä. Noutajaparka ei tainnut edes huomata mikä iski, kun Tomera pyöri sen ympärillä pyörremyrskynä. Samana yönä Tomera teki kuusi hälytystä – kaksi koski tuvassa vilistivää myyrää, ja loput naapurista kuuluvia ääniä (joita minä en kyllä kuullut). Turvallista seuraa tuo Tomppa, mutta vähän univelkaannuttavaa.

Tomeran valeraskaus alkaa olla pikkuhiljaa ohi – jippii!