Niin siinä sitten vaan taas kävi, että jäätiin Tomeran kanssa kesäksi ilman agilityryhmää, vaikka se meille jo talvella luvattiin. Huima pääsi kyllä kisaryhmään, mutta kun Huimaa pitäisi varmaan syksyn tienoilla jo laittaa eläkkeelle, niin ei tässä nyt oikein ole mitään järkeä. Pitänee koittaa katsella Tompalle jostain paikkaa, vaikka tuntuvat olevan kiven alla. Muuten käy niin kuin Huimankin kanssa, että Tomppa on kisakunnossa vasta eläkeiässä.

Ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Kaikin puolin masentavan päivän jälkeen olin niin pottuuntunut, että käytiin pitkästä aikaa koirien kanssa hölkkälenkillä. Olipa kivaa, ja oma selkäkin tuntui kestävän menon. Kaukasissa törmättiin neljännessä kodissaan asuvaan remmiräyhään bouvieriin, ja turvallisen etäisyyden päästä juteltiin emäntänsä kanssa tovi. Ja selvisipä samalla, että naapurissaan asuu Tomeran isänpuolen serkku.

Sain myös varatuksi ensi viikoksi Tompalle ajan Kaiperlalle, ja vieläpä Hyvinkään koirakylpylään. En oikein tiedä toivoisinko että sieltä selästä löytyy jotain, vai ei...