Kaisun ja Rudyn kanssa konepajalla tokoilemassa. Huima aloitti, ensin hiukan leikittiin ja sitten otettiin noutoa niin että palkka suoraan luovutuksesta. Ekalla koitti ennakoida, muut malttoi jo sitten pysyä edessä istumassa. Pari kertaa sama luoksetulon kanssa.
 
Sitten paikallamakuu, neljä ja puoli minuuttia. Auton takana piilossa, Kaisu hiipparoi vähän ympärillä. Kaksi ihan pientä piippiä, muuten hiljaista. Takaisin kävellessä venytteli vähän. 
 
***
Tomsku-Tomaatin treenaukset
  • Vauhtinoutoja x 2;  hyvävauhtinen nouto liikkuvan kapulan perään. 
  • Merkkiä, eli kiertämistä ehkä reilun viiden metrin päästä. Pari kertaa epäröi matkalla, mutta teki kumminkin sitten ratkaisun ja kiersi joka kerta hienosti. 
  • Liikkeestä seisomisia: ensin naminheitolla, sitten vierellä kävelystä heti palkaten ja lopuksi niin että kävelin pidemmälle ja takakautta takaisin ennen palkkausta. Oikein nopeat pysähdykset, paikoilleen jäämisen kanssa saa olla kyllä tarkkana.
  • Sama homma liikkeestä maahanmenon kanssa, ja kas kun tässäkin hommassa on tainnut harjoittelusta olla apua! Käsiapuakaan ei tarvittu kun tehtiin helpommasta vaikeampaan päin.
  • Lopuksi vielä huonoa seuraamista ilman mitään apuja – kontakti pysyy, mutta paikka tahtoo väljetä. 
Kahvitauon jälkeen Tompallekin vielä parin minuutin paikallamakuu parilla välipalkalla. Puolivälissä nousi istumaan, meni onneksi tällä kertaa heti käskystä maahan ja pysyikin siellä... Kaisu epäili että välipalkka häiritsee, pitää seurata tilannetta. Perään tehtiin vielä toinen lyhyempi, se oli ihan ok. Tällä kertaa malttoi odottaa maassa vapautukseen saakka eikä ennakoinut palkkaa. Tosin muistutin odottamisesta ennen palkkaamaan kumartumistani...
 
Kivat treenit – Rudy oli rentona, Huima makasi rauhallisesti, ja Tomppa oli innokas. Ja kahvikin maistui