Kotona ikuistettiin Tompan pujottelua. Koska takaapäin kuvaaminen on vähän tylsää, tehtiin ekan kerran niin, että olin itse keppien loppupäässä palkan (ja kameran) kanssa. Sujui se näköjään ihan hyvin niinkin. Vauhtia alkaa olla myös aika kivasti:
 
 
 
Huima sai kunnian aloittaa konpajatreenit; sille kokeessa hankalaksi osoittautunut alun seuraa + liikkeestä istuminen + iso palkka.
 
Seuraaminen oli aika vaisua, mutta liikkeestä istumisen valmistelu sen sijaan hyvä (kuvien  c Kaisu):
 
 
Sitten vuorossa oli Rudy. Tyylinäyte ruudusta ja seuraamisesta:
 
 
Sitten Tomsku, jota ensin vähän viriteltiin Haisulla:
 
 
Ja sitten lähetettiin ruutuun:
 
 
 
 
 
Hiukan vaikeaa oli taas tyhjään ruutuun meneminen, voi olla kyllä että kameramieskin hiukan häiritsi keskittymiskykyä. 
 
Ruudun jälkeen tehtiin ohjatun noudon alkeita, ja ikävä kyllä Tompan fiilareita taisi vähän laskea patukka jota sillä noudatettiin, se kun on joskus aiheuttanut sille kivistyksiä. Kumpaankin suuntaan itse nouto toimi kyllä oikein hyvin.
 
Kaukoja; lähinnä istu-seiso, pari kertaa taidettiin ottaa seisominenkin mukaan.
 
istu - maahan:
 
 
Lopuksi piti vielä tehdä vähän seuraamista ja perusasentoja, mutta luultavasti tuosta patukkajärkytyksestä johtuen Tomera oli vähän luimu. Muutaman onnistuneen perusasennon jälkeen pantiin pillit pussiin, eikä enää otettu suunnitelmissa ollutta paikallamakuuta.
 
Kun sivulla ollaan korrektisti, nami lentää:
 
 
 
 
 
Huima pääsi vielä Tomeran jälkeen tekemään luoksetulon pysäytyksiä ilman luoksetuloa. Huima viskattiin namin avulla kauemmas, ja sitten kun se lähti tulemaan takaisinpäin, käsimerkki + Kaisu heitti pallon. Pysähdykset olivat tosi hyvät ja nopeat, vaikka vauhtiakin oli ihan tarpeeksi. 
 
Tunnaria kolmella kapulalla –> tässä meillä taitaa nyt olla ihan oikea ongelma. Miten minusta tuntuu että se osasi tämän välillä jo tosi paljon paremmin..?
 
Tompan treenaaminen oli vaihteeksi vähän toisaikaista, sitä kiinnosti aika paljon kaikki muukin kuin tokoilu. Teki se välillä ihan kivastikin – ja kuka sitä nyt aina ihan kaikkensa antaisi. 
 
Huima sen sijaan oli vähän ylivireessä, ei kisailu ainakaan latistanut sen tekemis-intoa.