Tompan perjantai-treeneissä oli siis sama harjoitus kuin edellisellä kerrallakin, tällä kertaa se tehtiin vain persjätöin. Tomeran kanssa ei olla pahemmin persjättöjä tehty, joten vuoroa odotellessa kuivaharjoiteltiin vähän hallin ulkopuolella. 

Tomppa oli täynnä tarmoa, eikä sitä tällä kertaa juuri huolet painaneet. Kerran se vilkaisi Dumleen päin, mutta totesi ilmeisesti että ei vaaraa siltä suunnalta. Lähdössä pysyminen oli vaikeaa, joten tehtiin enimmäkseen lentäviä lähtöjä ettei tullut turhaan painostettua kerrankin rentoa koiraa.

Vauhtia oli koiralla liikaa ja ohjaajalla liian vähän, ja siihen nähden harjoitus meni ihan hyvin. Miniesteillä tehtiin ja vedätin Tomppaa lelulla, mutta tavoite tuli saavutettua ja Tomppa pysyi rentona läpi harjoituksen. Välillä se jopa alkoi hiukan sikailla eikä tuonut lelua takaisin, mutta enpä olisi paljon tyytyväisempi olla ympäri hallia haisun kanssa rallaavaan agittajaan!

Vikalla kerralla Tomera oli purkanut jo liiat energiat, ja saatiin tehtyä koko homma läpi aika lailla hienosti.   Kunhan nyt tuo hormonihirviö pysyttelisi juoksuun saakka näin hyvällä mielellä, niin alkaisi homma taas luistaa!