Viimeisiin maantai-ageihin lähdettiin vailla mitään kummempia odotuksia, mutta yllättäen treenit sujuivatkin jotakuinkin normaaliin tapaan. Semmoinen myönnytys tehtiin, että Tomppa sai hyppiä miniesteitä, ja vain rengas pidettiin maksikorkeudessa. Ekaksi radaksi valkattiin lisäksi se pätkä missä oli vähemmän hyppyjä. Radalle tullessa Tomera pääsi vielä moikkaamaan Nuuttia ja leikkimään vähän pallolla, joten voi olla että siitäkin tuli sille reippaampi olotila. Miniesteillä jatketaan nyt kuitenkin valeraskauden loppuun saakka.


Vauhti ei ollut ihan parasta Tomskua, mutta minnekään ei jääty haahuilemaan, eikä koko treenin aikana saatu aikaan minkäänlaisia huonoja fiiliksiä. Päinvastoin, vaikka Tomppa toisella kierroksella jo väsähtikin aika lailla, se oli silti ihan iloisella tuulella ja häkin kutsuessa haki pelastusta Outin selkään kiipeämällä. Molemmilta kierroksilta se oli pakko viedä koppiinsa väkisin. 


Kumpikin ratapätkä oli helppo. Ekalla radalla ainoa vaikeampi paikka oli avoinainen keppikulma, muuten ei mitään kummempia koukeroita. Ekalla kierroksella Tomeralle kävi joku fiba kesken keppien (joka oli vika este), mutta toka kierros taisi mennä ihan puhtaasti.


Toinen rata oli myös helppo, ideana siinä taisi olla itsenäinen kurvaus hypyn takaa putkeen, sekä vino hyppysarja lopussa. Esteitä taisi olla vain seitsemän. Putkesta Tomera selvisi hyvin, mutta vaikeuksia tuotti taas aitarivistön keskimmäinen hyppy, jossa se tuppasi kurvaamaan ohi. Kokeiltiin sitä niin että Outi palkkasi lopussa, ja se kyllä auttoi.


Lopuksi tehtiin vielä pari kertaa puomi-kepit, ja sen verran vielä riitti puhtia että Tomppa suoritti lemppariesteensä ihan kivasti.


Tämmöistä tällä kertaa, saas nähdä mitä seuraavaksi tuleman pitää…

* * *


Huima onnahtelee edelleen vähän enemmän. Eilen tehtiin normilenkit (2 km + 3,6 km), ja ne sujuivat ihan kohtuullisesti, mutta illalla se ontui tosi paljon kun käytiin Tompan treenien jälkeen pissalla. Voi mennä edelleen maitohappojen piikkiin, mutta varmuuden vuoksi pidetään sen kanssa tänään ihan kokonaan lepopäivä. Metacamia se on saanut nyt pe, su ja ma.