Tiistain omalla vuorolla Selma sai ensin muhia seinässä kiinni ja katsella kun Velmu teki luoksetuloja. Sen jälkeen se sai itsekin tehdä muutaman pentuluoksetulon, joiden jälkeen se olikin aika passelissa vireessä. Pitää ehkä alkaa enemmän kiinnittämään huomiota parempaan vireeseen, Selma kun on kuitenkin perusrauhallinen koira. Voi olla että paremmassa vireessä se keskittyisi myös tekemiseen paremmin eikä kyttäilisi turhia?

Muina tokojuttuina tehtiin metallin nostamista, joka sujui puolipakolla, sekä avo-kaukoja takapalkalla. Takapalkka itsessään on Selmalle niin vaikea juttu, että sitä pitää harjoitella aika paljon ihan erikseen. 

* * * 

Pienen tauon jälkeen tehtiin pari kertaa keppejä, ja lisäksi keinua pysäytysten kanssa. Sitten ratamestari teki meille hauskan yhdeksän esteen radanpätkän, joka sisälsi mm. takaakierron (matalalle) muurille, sekä neljän aidan jonon joka piti mennä välistävedoin. Selman kanssa tehtiin harjoitus ensin kaksi kertaa, jonka jälkeen Selkku pääsi vielä toiset kaksi kertaa radalle isäntänsä kanssa . Videomateriaalia ei taideta tästä tällä kertaa linkittää.